Se hva du har gått glipp av

OAKLEY PRIZM
-GLASSTEKNOLOGI, ET
VENDEPUNKT FOR SYNET

Prizm, en revolusjonerende brilleglassteknologi fra Oakley, forbedrer detaljene dramatisk, for en bedre ytelse og ultrapresis fargejustering, utviklet for spesifikke miljøer

BRILLEGLASSETS FILOSOFI

Oakley briller er designet for ytelse — forankret i 40 års erfaring i innovasjon og med en brilleglass filosofi som gjør at merket utpeker seg.

Å utvikle et brilleglass er en perfekt vitenskap. Jo nærmere du kommer perfeksjonisme, jo bedre er opplevelsen. Alle Oakley glass og innfatninger er spesialbygd for hverandre, en sammenhengende enhet som sikrer maksimal prestasjon.

Hvert snitt i glasset er presist — hvis det er for lite, vil glasset bevege seg i innfatningen, og hvis det er for stort, vil det ikke passe ordentlig. Det er Oakleys forskning på brilleglass, teknologier, design, materialer og produksjon som resulterer i briller som er gode nok for verdens beste.

Med full kontroll over produksjonsprosessen og detaljene, produserer Oakley et helhetlig, ettlags glass. De fleste brillemerker tar eksisterende glass og dekker med eller limer på lag av materialer for å forbedre synsopplevelsen. Hos Oakley er materialene blandet inn i glassene og lager en molekylær binding — ikke noe lim eller påklistrede lag — som resulterer i et klart syn som ser detaljer tidligere, raskere og dypere.

“Det som skiller Oakleys felttestingsprogram fra konkurransen, er vårt kompromissløse engasjement og vår erfaring i å teste produkter i nøyaktig det samme miljøet og under nøyaktig de samme forholdene de profesjonelle idrettsutøverne trener i på en global skala. Oakley produktene er designet for å møte konkurransens påkjenning, men også for å feire sportsånden. Det er avgjørende at vi erfarer hvordan produktet presterer i feltet før det settes på en idrettsutøvers eller forbrukers ansikt. Prismeglass teknologi gikk gjennom denne prosessen med fire års felttesting, 20-30 testturer i syv forskjellige land. Dette engasjementet for produktytelse gir det beste produktet for de beste idrettsutøverne og forbrukerne på planeten.”

David Steiner, Oakley R&D Field Testing Program Manager

Close

DU MÅ SE DET FOR Å TRO DET

Prizm-glassene avslører detaljer som det nakne øyet vanligvis overser, med finjustert syn og optimalisert kontrast.

Uansett hvor – på fjellet, veien, vannet, på banen eller på løpetur –ndash; lar Prizm idrettsutøvere og andre brukere se detaljer tidligere, raskere og dypere, slik at opplevelsen blir sterkere

Juster glassene nedenfor for å se fargene som forsterkes i forskjellige miljøer og hvordan det påvirker synet ditt:

Juster glasset selv

Shallow Water Lens MX Lens Daily Lens Snow Lens Golf Lens Field Lens Road Lens Trail Lens Deep Water Lens Cricket Lens

Prizm Shallow Water fremhever grønnfarger og kobberfarger, slik at det blir enklere å se skjulesteder og fiskeskygger, mens hvitfarger blir skarpe slik at det blir enklere å se fiskeglimt og fluer på overflaten. Ekstra polarisering skjærer gjennom gjenskinnet i vannet.

Prizm MX fremhever brune og røde jordfarger, mens den opprettholder fargespillet i grønnfargene, slik at rytterne kan oppdage subtile overganger mellom jordtilstander og hindringer og trygt velge sti.

Prizm Daily fremhever alle farger – med den samme Prizm-ytelsesteknologien som brukes til idrett, men balansert for å skape en bedre synsopplevelse med friske farger.

Snømiljøer domineres av hvitt og har ellers lite farger. Prizm Snow fremhever cyan- og rødfarger – farger som vi kan oppdage snøkontraster best med.

Prizm Golf fremhever grønne og brune farger for å hjelpe golfspillere med å oppdage overganger mellom forskjellige typer gressplen samt med å måle avstand med nøyaktighet.

Prizm Field lysner hvitfargene, fremhever den blå himmelen og øker metningen for gress og jord, slik at spillerne kan følge den hvite ballen raskere mot bakgrunnen.

Prizm Road lysner hvitfargene og fremhever gule, grønne og røde farger, slik at rytterne kan se subtile endringer i veitekstur og oppdage farer enklere, for en trygg kjøreopplevelse.

Prizm Trail fremhever brune og røde jordfarger, mens den opprettholder fargespillet i grønnfarger, slik at syklistene kan oppdage overganger mellom jord under forskjellige lysforhold.

Prizm Deep Water fremhever grønt og rødt slik at det blir enklere å se under overflaten, mens hvitfarger blir skarpere for å gjøre det enklere å se fiskeglimt. Ekstra polarisering skjærer gjennom gjenskinnet i vannet.

Prizm Cricket fremhever røde, grønne og brune farger, for å øke kontrasten til en rød eller hvit cricketball mot grønt gress eller brun jord.

Look around by clicking and dragging the lense

Team Oakley

Oakley-atletene bruker Prizm-glassene både under de største idrettsarrangementene i verden og i hverdagen

 • CRICKET-SPILLER

  Dale Steyn

 • GOLFSPILLER

  Zach Johnson

 • GOLFSPILLER

  Rafa Cabrera-Bello

 • SYKLIST

  Mark Cavendish

 • Triatlet

  Jan Frodeno

 • Triatlet

  Javier Gomez Noya

 • Triatlet

  Mirinda Carfrae

 • SYKLIST

  Caroline Buchanan

 • STISYKLIST

  Greg Minnaar

 • Sportsfisker

  Kevin VanDam

 • Snowboardkjører

  Sven Thorgren

 • BASEBALLSPILLER

  Giancarlo Stanton

 • STISYKLIST

  Julien Absalon

 • SKIKJØRER

  Joss Christensen

 • SYKLIST

  Pauline Ferrand-Prévot

PRIZM-SERIEN

Kontakt oss

Donatella Caggiano
Global Public Relations Director

Oakley, Inc

One Icon
Foothill Ranch, CA 92610

donatellacaggiano@oakley.com
T: +1. 949.829.6155

Loading 0%

Choose Language