Katso, mistä olet jäänyt paitsi

OAKLEY PRIZM -LINSSITEKNOLOGIA,
NÄKEMYKSELLINEN UUTUUS

Oakleyn kehittämä kumouksellinen uusi Prizm-linssiteknologia parantaa suorituskykyä korostamalla yksityiskohtia ja tarjoaa huipputarkkaa, käyttöympäristön mukaan suunniteltua värierottelua

LINSSIFILOSOFIA

Oakley-silmälasit on suunniteltu suorituskykyä ajatellen — sen juuret ovat linssin innovaation ja filosofian 40-vuotisessa historiassa, joka asettaa brändin omaan luokkaansa.

Linssin kehittely on tieteenlaji. Mitä lähemmäs täydellisyyttä päästään, sitä parempi kokemus saadaan aikaan.

Kaikki Oakleyn linssit ja kehykset on rakennettu yhteensopivaksi, yhtenäiseksi yksiköksi, joka takaa parhaan suorituskyvyn. Jokaisen linssin leikkaus on huipputarkka — jos linssi on liian pieni, se liikkuu kehyksissä, jos se on liian suuri, se ei istu kehyksiin kunnolla. Oakleyn silmälasit ovat kyllin hyviä maailman huipuille linssien tutkimusyön, teknologioiden, suunnittelun, materiaalien ja valmistuksen ansiosta.

Oakley hallitsee valmistusprosessia ja yksityiskohtia täydellisesti, ja se tuottaa yhden kattavan ja yksikerroksisen linssin. Useimmat brändit käyttävät olemassa olevia linssejä ja pinnoittavat niitä tai liimaavat niihin erilaisia kerroksia parantaakseen näkyvyyttä. Oakley sekoittaa materiaaleja linsseiksi saaden aikaan molekulaarisen sidoksen — ilman liimoja tai sidosaineita — mikä mahdollistaa yksityiskohtien näkemisen aikaisemmin, nopeammin ja syvemmin.

“Tinkimätön sitoutumisemme ja kokemuksemme tuotteiden testaamisesta täsmälleen sellaisissa ympäristöissä ja oloissa, joissa ammattiurheilijat niitä käyttävät globaalisti, asettaa Oakleyn kenttäkokeet omaan luokkaansa. Oakleyn tuotteet on suunniteltu kestämään kilpailun vaatimukset ja ylistämään urheilun henkeä. On ehdottoman tärkeää, että koemme tuotteen suorituksen käytössä ennen kuin se tavoittaa ammattiurheilijan tai kuluttajan. Prizm-linssiteknologia kävi läpi tämän prosessin nelivuotisissa kenttäkokeissa. Teimme 20-30 testausmatkaa seitsemässä maassa. Tällainen sitoutuminen tuotteen suorituskykyyn tarjoaa parhaan tuotteen maailman parhaille urheilijoille ja kuluttajille.”

David Steiner, Oakley R&D Field Testing Program Manager

Close

USKOT KUN NÄET

Prizm-linssit hienosäätävät näkymää ja optimoivat kontrastin paljastaen yksityiskohtia, joita ei normaalisti näkisi paljaalla silmällä.

Oli kyseessä sitten vuorenrinne, maantie, nurmikenttä tai rata, Prizm-linssien avulla urheilijat ja muut käyttäjät näkevät yksityiskohdat aiemmin, nopeammin ja selkeämmin, jolloin käyttökokemus paranee.

Säädä alla olevaa linssiä nähdäksesi, mitkä värit korostuvat missäkin ympäristössä ja miten se vaikuttaa näkymään:

Säädä linssiä itse

Shallow Water Lens MX Lens Daily Lens Snow Lens Golf Lens Field Lens Road Lens Trail Lens Deep Water Lens Cricket Lens

Prizm Shallow Water korostaa vihreitä ja kuparin sävyjä, jotta kalojen piilopaikat ja varjot erottuvat paremmin, ja pitää samalla valkoiset sävyt kirkkaina, jotta kalojen ja perhojen välähdykset voidaan havaita helpommin. Lisäpolarointi ehkäisee vedenpinnan heijastusten vaikutusta.

Prizm MX korostaa ruskeita ja punaisia maasävyjä ja tehostaa vihreän näkyvyyttä, jotta motocross-ajajat näkevät muutokset pintojen ja esteiden välillä helpommin ja voivat valita ajoreittinsä varmemmin.

Prizm Daily korostaa kaikkia värejä ja luo näyttävän visuaalisen kokemuksen hyödyntäen tasapainotettua versiota huippu-urheilulaseissa käytettävästä Prizm-linssiteknologiasta.

Lumisten ympäristöjen hallitseva piirre on valkoisuus ja värien puute. Prizm Snow korostaa syaani- ja punasävyjä, joita vasten lumen kontrastit tulevat parhaiten esiin.

Prizm Golf korostaa vihreitä ja ruskeita sävyjä, jotta golfaajat näkevät muutokset fairwayn, fringen ja roughin välillä helpommin ja pystyvät arvioimaan etäisyyksiä tarkasti.

Prizm Field kirkastaa valkoista, korostaa taivaan sinisyyttä ja lisää ruohon ja maan värikylläisyyttä, jotta valkoinen pallo erottuu taustasta.

Prizm Road kirkastaa valkoista ja korostaa keltaisia, vihreitä ja punaisia sävyjä, jotta ajajat näkevät tienpinnan hienovaraiset muutokset ja tunnistavat vaarat helpommin.

Prizm Trail korostaa maastoreittien ruskeita ja punaisia maasävyjä ja tehostaa vihreän näkyvyyttä, jotta maaston vaihtelut näkyvät monenlaisissa valo-olosuhteissa.

Prizm Deep Water korostaa vihreitä ja punaisia sävyjä, jotta näkyvyys pinnan alapuolelle paranee, ja kirkkaanvalkoisia sävyjä, jotta kalojen välähdykset voidaan havaita helpommin. Lisäpolarointi ehkäisee vedenpinnan heijastusten vaikutusta.

Prizm Cricket korostaa punaisia, vihreitä ja ruskeita sävyjä, jotta punainen tai valkoinen krikettipallo erottuu selvemmin vihreää nurmea ja ruskeaa maata vasten.

Look around by clicking and dragging the lense

Esittelyssä
Prizm-linssiteknologian
innovaattorit

Meet the innovators behind
Prizm Lens technology

OAKLEY-TIIMI

Oakley-urheilijat käyttävät Prizm-linssejä sekä maailman parhaissa urheilutapahtumissa että vapaa-ajallaan

 • KRIKETIN PELAAJA

  Dale Steyn

 • GOLFAAJA

  Zach Johnson

 • GOLFAAJA

  Rafa Cabrera-Bello

 • PYÖRÄILIJÄ

  Mark Cavendish

 • Triathlonisti

  Jan Frodeno

 • Triathlonisti

  Javier Gomez Noya

 • Triathlonisti

  Mirinda Carfrae

 • PYÖRÄILIJÄ

  Caroline Buchanan

 • MAASTOPYÖRÄILIJÄ

  Greg Minnaar

 • Kalastaja

  Kevin VanDam

 • Lumilautailija

  Sven Thorgren

 • ASEBALL-PELAAJA

  Giancarlo Stanton

 • MAASTOPYÖRÄILIJÄ

  Julien Absalon

 • LASKETTELIJA

  Joss Christensen

 • PYÖRÄILIJÄ

  Pauline Ferrand-Prévot

PRIZM-MALLISTO

Ota yhteyttä

Donatella Caggiano
Global Public Relations Director

Oakley, Inc

One Icon
Foothill Ranch, CA 92610

donatellacaggiano@oakley.com
T: +1. 949.829.6155

Loading 0%

Choose Language