Se, hvad du er gået glip af

OAKLEY PRIZM-GLASTEKNOLOGI,
EN GAME-CHANGER FOR SYNET

Prizm, en revolutionerende glasteknologi fra Oakley, giver dramatisk bedre detaljer, der
forbedrer præstationerne, og giver ultrapræcis farvetuning, der er designet til særlige miljøer

Philosophy Of A Lens

Oakley-briller er udviklet med henblik på performance. Dette er muligt grundet 40 års erfaring med innovation og en brillefilosofi, der skiller mærket ud fra alle andre mærker.

At udvikle en brille er en eksakt videnskab. Jo tættere man kommer på det perfekte, jo bedre er oplevelsen.

Alle Oakley-briller og stel er bygget, så de giver maksimal ydeevne. Hver tilskæring af brilleglasset er præcis. For lille en tilskæring får glassene til at bevæge sig i stellet, og for stor en tilskæring gør, at glassene ikke passer ordentligt ind i stellet. Det er Oakleys brilleresearch, teknologier, design, materialer og fremstilling, der sikrer briller i verdensklasse.

Med total kontrol over processen og ned i mindste detalje producerer Oakley en sammenhængende brille i ét enkelt lag. De fleste mærker lægger et lag eller limer flere materialelag på den eksisterende brille for at gøre synsfeltet bedre. Hos Oakley blandes materialerne i brillen, så der sker en molekylær binding – uden lim og uden klæbestoffer – og resultatet er et klart syn, der skelner detaljerne tidligere, hurtigere og dybere.

”Dét, der får Oakleys field-testning til at adskille sig fra konkurrenterne, er vores kompromisløse engagement og erfaring med testning af produkter i præcist de omgivelser og under de forhold, som professionelle idrætsudøvere præsterer i og under på verdensplan Oakley-produkter er designet til at leve op til de strengeste konkurrencekrav i bedste sportsånd. Det er helt afgørende, at vi tester, hvordan produktet klarer sig i praksis, inden det bliver brugt af en idrætsudøver eller forbruger. Prizm-brilleteknologien gik igennem denne proces med fire års field-testning og 20-30 testrunder i syv forskellige lande. Dette fokus på produktydeevnen giver det bedste produkt til de bedste idrætsudøvere og forbrugere på kloden.”

Close

MAN SKAL SE DET FOR AT TRO DET

Ved at fintune synet og optimere kontrasten afslører Prizm-glas detaljer, som det blotte øje typisk ville gå glip af

På bjerget, på vejen, på vandet, i marken og på banen gør Prizm-glas det muligt for atleter og brugere at se detaljer tidligere, hurtigere og dybere, hvilket resulterer i en forbedret oplevelse

Indstil glasset nedenfor for at se de farver, der forbedres i forhold til miljøet, og hvordan det påvirker dit syn:

Indstil glasset til dig selv

Shallow Water Lens MX Lens Daily Lens Snow Lens Golf Lens Field Lens Road Lens Trail Lens Deep Water Lens Cricket Lens

Prizm Shallow Water forstærker grønne og kobber farver, så man nemmere kan se skjulesteder og fiskeskygger, mens hvide farver fremhæves, så man nemt kan spotte glimt af fisk og fluer på overfladen. Den ekstra polarisering skærer gennem vandets blænding.

Prizm Trail forstærker brune og røde jordfarver og fastholder samtidig den grønne farve, så rytterne kan få øje på små overgange i jordens tilstand og vælge deres køreretning mere sikkert.

Prizm Daily forstærker alle farver - med den samme Prizm-præstationsteknologi, der anvendes til sport, men afpasset, så den giver en forbedret visuel oplevelse med levende farver.

Snemiljøer er domineret af hvid og har ikke nogen bestemt farve. Prizm Snow fremhæver cyan og rød - farver, vi bedst kan registrere snekontrast med.

Prizm Golf fremhæver grønne og brune farver, hvilket hjælper golfspillere med at spotte overgange mellem fairway, fringe og roughen og at tage mål af afstande med nøjagtighed.

Prizm Field gør hvide farver lysere, forstærker blå himmel og øger mætningen af græs og jord, så spillerne kan spore den hvide bold hurtigere mod baggrunden.

Prizm Road gør hvide farver lysere og forstærker gule, grønne og røde farver, så kørerne kan se små ændringer i vejens tilstand, lettere spotte farer og få en sikker køreoplevelse.

Prizm Trail forstærker brune og røde jordfarver og fastholder samtidig den grønne farve, så kørerne kan få øje på overgange i jorden under en række forskellige lysforhold.

Prizm Deep Water forstærker grønne og røde farver så man nemmere kan se under overfladen, samt de lyse hvide farver så man bedre kan se glimt af fisk. Den ekstra polarisering skærer gennem vandets blænding.

Prizm Cricket forstærker røde, grønne og brune farver og øger en rød eller hvid cricketbolds kontrast mod grønt græs og brun jord

Look around by clicking and dragging the lense

Team Oakley

Prizm lenses are worn by Oakley athletes during the best sporting events in the world and in their everyday lives.

 • CRICKETSPILLER

  Dale Steyn

 • GOLFSPILLER

  Zach Johnson

 • GOLFSPILLER

  Rafa Cabrera-Bello

 • CYKELRYTTER

  Mark Cavendish

 • Triatlet

  Jan Frodeno

 • Triatlet

  Javier Gomez Noya

 • Triatlet

  Mirinda Carfrae

 • CYKELRYTTER

  Caroline Buchanan

 • MOUNTAINBIKE-RYTTER

  Greg Minnaar

 • Sportsfisker

  Kevin VanDam

 • Snowboarder

  Sven Thorgren

 • BASEBALLSPILLER

  Giancarlo Stanton

 • MOUNTAINBIKE-RYTTER

  Julien Absalon

 • SKILØBER

  Joss Christensen

 • CYKELRYTTER

  Pauline Ferrand-Prévot

The Prizm Line-Up

Kontakt os

Donatella Caggiano
Global Public Relations Director

Oakley, Inc

One Icon
Foothill Ranch, CA 92610

donatellacaggiano@oakley.com
T: +1. 949.829.6155

Loading 0%

Choose Language